Somogyvár csodái

A gyönyörű, régi kút Somogyvár jelképe. Ez a táj rejti a csodálatosan tiszta Fonte Libra ásványvizet is.

Napi
folyadékszükséglet

Mitől függ napi folyadékszükségleted? Például attól, hogy kánikula vagy fagyos idő van, egész nap lustálkodsz vagy aktív életet élsz, vékonydongájú vagy erős felépítésű vagy… és rengeteg mástól is.

Ásványvíz kisgyereknek és kismamáknak

Miért fontos a víz a 3 év fölötti kisgyerekeknek és a kismamáknak?

A gyerekeket 3 éves kortól a higított gyümölcs- és zöldséglevek mellett már bátran lehet, tiszta ivóvízzel és természetes ásványvízzel kínálni – mint amilyenek a Fonte Libra ásványvizek is.

A kismamáknak már a terhesség alatt ügyelniük kell a bőséges folyadékbevitelre, ám legjobb, ha az orvossal beszéled meg, mennyi folyadékot szükséges fogyasztanod! Szülés után, a szoptatás időszakában a napi folyadékszükséglet mértéke akár 0,7-1 literrel is meghaladhatja a szülés előttit, mivel a szoptatás során is jelentős mennyiségű folyadékot ad le a szervezet.

Ilyenkor talán még fontosabb, hogy ez a folyadék tiszta és természetes eredetű legyen, hiszen az anyatej tartalmazhatja az anya által elfogyasztott táplálék összetevőit. (Ezért tanácsolják, hogy a kismama ne egyen például puffasztó ételeket, mert ez a csecsemő számára is kellemetlen tünetekkel járhat!)

A természetesen enyhén lúgos Fonte Libra ásványvíz kiegyensúlyozott, selymes íze kellemes felüdülést jelent a szoptatós anyáknak, a természetes ásványvíz kitűnően illeszkedik a napi folyadékpótlásra ajánlott italok (ivóvíz és gyümölcs/zöldséglevek) közé.

Ásványvizek az egész családnak:

Tudj meg többet az ásványvizekről: