Somogyvár csodái

A gyönyörű, régi kút Somogyvár jelképe. Ez a táj rejti a csodálatosan tiszta Fonte Libra ásványvizet is.

Napi
folyadékszükséglet

Mitől függ napi folyadékszükségleted? Például attól, hogy kánikula vagy fagyos idő van, egész nap lustálkodsz vagy aktív életet élsz, vékonydongájú vagy erős felépítésű vagy… és rengeteg mástól is.

Libra Mobilra

 

Szinte mindenki tudja, hogy egészségünk szempontjából kiemelkedően fontos a megfelelő mértékű folyadékfogyasztás, vagyis az egészséges folyadékpótlás. Azt már azonban kevesebben tudják, hogy pontosan mennyit is kellene inniuk. Még kisebb azoknak a száma, akik pontosan annyit isznak, amennyit kellene!

Ennek egyszerűen az az oka, hogy nem is olyan könnyű számon tartani, mennyi folyadékot, köztük vizet ittunk aznap, hiszen tele van a fejünk a teendőkkel, mindig rohanunk valahova. Még nehezebb a család többi tagjának folyadékbeviteléről gondoskodni, mert a nap jelentős részében esetleg nincsenek is ott, ahol mi vagyunk.

Ezért készítettük el neked a LibraMobilra alkalmazást! Az ingyenesen és egyszerűen letölthető alkalmazással megtudhatod, mennyi folyadékot, azon belül pedig mennyi ásványvizet kellene meginnod egy nap. Beállíthatod úgy, hogy jelezzen az alkalmazás, mikor kellene meginnod egy pohár vizet, és ezzel ellenőrizheted családtagjaid vízfogyasztását is. A kedves Libra-figurákat szívesen látják a mobiljukon a gyerekek is, így segítségükkel játszva megtanulják, mikor mennyi vizet igyanak.

Töltsd le innen, és próbáld ki már ma! Minek várnál vele holnapig?

Csatlakozz Facebook-rajongóinkhoz,
hogy az elsők között értesülj
minden újdonságról, amit a Fonte Libra
ad neked!

Tudj meg többet a LibraMobilra alkalmazásról:

Tudj meg többet a Fonte Libra ásványvizekről: